- Spar penge

Tag Din Scout Troop Til Washington DC

Vandrerhjem er den billigste løsning, og selv om det måske ikke være den mest private mulighed, vil det spare en masse penge. Opstigningen ‘ s top rejser kreditkort er stablet med værdifulde frynsegoder, herunder bonusser til en værdi af $750, ingen udenlandske gebyrer, og lukrative belønninger programmer. Stille travel bug og find en top pick hurtigt med vores handy sammenligning værktøj. Top sightseeing-destinationer omfatter Granada, Cordoba, Sevilla og Cadiz. Her er de bedste omgivelser til at omfavne din nye fase af voksenalderen, og stadig have masser af sjov. At være i syd, Savannah er mere overkommelig end de fleste populære part destinationer i Usa. Tilbringe næsten to uger at udforske Namibia på en lille gruppe safari, der tager mere tid til at opleve dette, forskellige Afrikanske land. Ophold stateside til din fødselsdag og besøg “Fersken-Tilstand” til en meget overkommelig, en malerisk oplevelse. Hvis du kommer med en gruppe, leje et hus er en budget-venlig måde at bo på i denne region.

Dette smukke område har masser af udendørs aktiviteter hele året rundt, og er også kendt for sine mange kasinoer og resorts, der tilbyder deres egen all-inclusive undslipper. De fleste flyselskaber tilbyder deres billigste billetpriser i midten af ugen. Du vil være i stand til at finde de rigtige tilbud, som får dig til hjul op, uanset om det er flere miles, en stor sign-up bonus, adgang til VIP-lounge, og meget mere. Ferie huslejer er større end hotel værelser, der giver din familie mere plads. Når vi rejser med vores familie, vi er kommet til at indse, hvad der er virkelig vigtigt i vores liv. Mens du bruger et rejsebureau, kan synes som en unødvendig omkostning, afbudsrejser vil vi rent faktisk spare dig en stor luns af dit budget ved at strømline din rejse.

Hvis du er på udkig efter den ultimative fødselsdag bash at føles som om du kommer til udlandet, men kræver ikke et pas, San Juan kan være billetten. Hvis du er på udkig efter mere avancerede fødselsdag aktiviteter, tage en dag tur til Kentucky Nedture til at satse på heste eller planlægge en Tennessee Whiskey-tur for at lære om whisky-gøre på forskellige destillerier. Oplever deres berømte bade ved dag og fest i deres unikke ødelægge barer om natten. Når du lander i byen, for at rejse fra et sted til et andet, er du nødt til at få en dag går eller billetter til metro, sporvogne og busser. Hvis du hellere vil book en lejlighed eller bo med en vært på Airbnb, hvorfor så ikke få en Airbnb-rabat, mens du er ved det?

Der bliver sagt, selv om du måske har mere adgang til midler, end du gjorde i din 20’erne, de fleste mennesker i 30’erne, er ikke parat til at droppe store bukke på en fest. Der er mange gode muligheder for gademad til rådighed, og man kan undgå at gå på restauranter for at undgå at betale mere. De bedste lavpris ture i Bangkok er et godt eksempel på, hvor meget længere dine penge kan gå i Bangkok i forhold til mange af verdens megabyer. At finde steder at spise, inden for dit budget er nemmere end du tror. Aldrig hørt om Rotorua, men tror jeg ville helt sikkert nødt til at stoppe med at der i mindst et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *