- Lån og økonomi

Luk flere lån med en personlig blog

Hvis du er et lån officer eller en pant mægler, er det meget vigtigt at udøve alle marketing værktøj til rådighed for at få din besked foran dine kunder.

Dette gælder især, hvis du har licens i flere stater. Hvis du arbejder ud af Phoenix Arizona, er det svært at forholde sig til en potentiel kunde, der bor i Fargo North Dakota.

Det er her, internettet kommer i spil, og du behøver ikke at have en grad i datalogi til at udnytte det til din fordel.

Kunder kan lide at sætte et ansigt med et navn, men e-mailing familie billeder til dine kunder er sandsynligvis ikke sådan en god idé.

Det er her din egen personlige blog kommer ind.

Som jeg sagde tidligere, behøver du ikke at have en grad i datalogi til at bygge en blog. Faktisk er det ganske simpelt, og tager kun refinansiering omkring fem minutter at bygge. Og bedst af alt, de fleste store blog hjemmesider giver dig mulighed for at bygge din blog gratis.

Disse websteder er meget nemme at finde på store søgemaskiner. Du kan oprette dit eget webadresse navn, og der er mange skabeloner at vælge imellem, så det passer til din personlige stil.

På din blog, kan du få et billede af dig selv og en kort biografi for at give kunderne mulighed for at komme til at kende dig en lille smule. Du kan også angive dine produkter og tjenester, og hvordan de kan gavne dine kunder.

Når du er færdig, kan du føje din blog adresse til dine udgående e-mails, så folk kan klikke og få mulighed for at lære dig bedre at kende. Det er en stor samtale brik så godt. Folk er skyldte af denne ting.

Du kan også sætte din blog-adresse på dine visitkort og afslutte dine samtaler med potentielle kunder ved at bede dem om at besøge din blog.

Når du giver nogen dit telefonnummer, kan du få dem til at skrive ned din blog-adresse så godt.

En personlig blog vil helt sikkert hjælpe din kunde med at finde den komfort niveau, de er på udkig efter med dig. Og bedst af alt, de er så meget sjov som de er uvurderlige for din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *