- Huset

Legeredskaber Er En Uundværlig Del Af Børns Liv – Klatring

Tap And Beep

Holde børn og andre familiemedlemmer sikkert er prioritet nummer et, af de fleste, så brudt trampolin komponenter skal være bestilt og erstattet rettidigt. Er det sikkert at vende et bur i et svævefly buret? Hvis holde de nødvendige sikkerhedsanvisninger på samme tid insisterer på at købe kvalitet trampolin, [link] risiko for kvæstelser hopper på trampolin er helt sikkert aspirerer til nul. Der er endda praktisk trampolin, sko, poser til at holde sko sikkert, mens folk hoppe rundt, holde dem i et let-at-finde sted, når udsmidere er færdig. De fleste mennesker ved ikke meget om den menneskelige lymfatiske system, som rent faktisk er ansvarlig for at udvise toksiner, uønskede fedt, giftstoffer og elementer, der er årsag til kræft.

Dette er ikke til at sige, at i-jorden-trampoliner er ikke stor og ikke kan være utroligt sjovt, men de kræver mere arbejde end de fleste mennesker påtage sig. De er lavet til at hoppe på. Barnet i videoen nedenfor har flyttet de to trampoliner tæt nok sammen, så hun kan trygt hoppe fra trampolin til den anden. Ja, børn hoppe på dem. Jeg ændre det område, der hver to uger, så børn, der arbejder på alle typer af motor—og sociale—udvikling. Jeg har dedikeret en 6 “X 12” – området på mit værelse for stor muskel spiller, så denne type af spil er altid til rådighed for børnene. Jeg har med glæde accepteret og fortsatte med at sætte dem op i den store muskel område. Denne model er stor nok til at rumme flere børn på samme tid, og er bygget med heavy-duty ramme funktioner, du ville forvente at se i større modeller. Trædesten er plads til mange børn, og skabe mange typer af koncernens spil.

Derfor, vi elsker det: Optagning vores Video Spil Gold award, Børn er fortryllet af oplevelsen af at træde længere ind i Paw Patrulje verden, og som går ud over deres TV-skærme. På venstre side er et skridt på vejen, og til højre er trampoliner. Deres børn bliver undervist i en meget tidlig alder, at livet handler om at erhverve lort og tidskrævende det (men ikke tager sig af det). I dette indlæg, jeg gav eksempler på børn, der bruger trampoliner til at fremme deres egen fysiske udvikling. I mit næste indlæg vil jeg vise eksempler på børn udforske bruge trampoliner i andre udviklingsmæssige domæner.

jeg vil være helt ærlig: jeg ikke gøre det bevidst. Steepleton sælger en højere-end trampolin brand – SpringFree – og for nylig har haft til at fortælle interesserede købere, at det vil være 6-8 uger, før de kan levere. For et par uger siden, et program i en anden del af vores bygning, der er modtaget nogle nye legetøj hylder, der kom i store kasser. Fra hvad der er blevet gennemgået ovenfor, og vi kan sikkert drage den konklusion, at legeredskaber er en triviel del af børnenes liv. En løsning, der blev foreslået, var, at jeg kunne købe udstyr, der var specielt lavet til klatring. De er ikke nødvendigvis uenig i, at børn har brug for fysiske udfordringer, og nogle af disse udfordringer omfatter klatring. Forældre, der tyder på, at undgå store folkemængder, og kommer her på hverdage i stedet for weekenden, især hvis du har små børn.

Her på Web og Lager Trampolin Butik, vi er lige så skyldig som enhver anden for overindulging fra tid til anden, men heldigvis falde tilbage på en trampolin er en fantastisk måde at detox din krop skille sig af med affaldsstoffer, bakterier og beskadigede celler. Alle disse aktiviteter er god motion og har mange tilhængere, selvfølgelig. I løbet af tre uger, er jeg spændt på fem store kasser sammen. For de første tre kasser, kun døre på begge sider og ender, og kun windows er på toppen. Her er to eksempler. Deres stål-komponenter, der er meget holdbare under stress, og pulver coat gør dem modstandsdygtige over for chips og ridser. Kun én person skal være tilladt på en trampolin på ethvert givet tidspunkt. MFM tester Christy, mor til fire-årige Audrey, siger: “Min datter elsker den lille figur, og var begejstret for at opdage, at hun fik lov til at farve det, samt dekorere butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *