- Entreprenører

Ikke miste din Cool, når du vælger en Air condition entreprenør

(NC) — den varme køling og aircondition Institute of Canada råder forbrugerne til at følge disse seks overvejelser ved ansættelse af en air condition entreprenør:

1. finde hæderlige entreprenører

Kontakt naboer, venner, familie og kollegaer for udtalelser om arbejde udført for nylig af en entreprenør. Eller bruge business register for dit område eller avis, radio og tv-annoncer til at identificere entreprenører. Uanset hvad, Sørg for at tjekke om kontrahenten Toemrer Oversigten har behørigt autoriseret personale på personale (licenseret aircondition mekanik, elektrikere, gas montører, olie-brænder teknikere, osv.), om de tilbyder 24 timers alarmcentral, og hvad vedligeholdelse og service aftaler er tilgængelige for langvarig pleje.

2. at få skøn

Sørge for mindst tre estimater på store arbejdspladser og altid insistere på, at entreprenøren kommer og inspicere jobsite. Nogle små arbejdspladser kan blive prissat ud og en skøn skrevet straks, men større arbejdspladser (herunder udskiftning installationer) vil kræve ekstra tid til pris korrekt og at forberede en varmetab og få beregning

for korrekt dimensionering af udstyr.

3. kontrakten

Din kontrakt er et juridisk bindende dokument når underskrevet af begge parter, så vær sikker på du forstår og er enig med indholdet inden underskrivelsen. Ændringer eller tilføjelser i arbejdet, der gøres, bør aldrig lavet uden disse ændringer skrives ind i kontrakten og paraferet af begge parter. Hvis ekstra fakturering er at forekomme, skal være klart blive udtalt og paraferet af begge parter og en tømrer Roskilde. Kontrakten bør klart angives følgende elementer:

de nødvendige licenser og tilladelser, der skal købes af kontrahenten;

ansvar for fjernelse af gamle udstyr og materialer;

garantier og garantier på materialer og arbejdskraft;

omtrentlige start- og afslutningsdatoer;

prisen og betalingsbetingelserne;

bestemmelse af forbrugeren orientering vedrørende drift og vedligeholdelse af udstyr og/eller en driftshåndbog lades med forbrugeren.

4. betalingsmetoder

Betalingsbetingelser vil variere, men i alle tilfælde betalingsplanen bør være let at forstå og skal klart anføre hvis renteudgifter er gældende. En nominel depositum kan rekvireres.

5. forsikring

Det er vigtigt for din beskyttelse,

at entreprenøren og eventuelle underentreprenører have ansvarsforsikring. Du kan gerne spørge, hvem er med og følge op på at kontrollere, hvis det er aktuelle. De bør også kunne producere et certifikat af god stående fra provincial arbejdstagerne erstatning Board.

6. referencer

Hæderlige entreprenører vil være glade for at give dig navne og adresser på kunder, de har gjort arbejdet i dit område. Du kan gerne kontakte Better Business Bureau, som vedligeholder poster af forbrugerklager om dens medlemmer. Du skal også spørge om kontrahenten er medlem af varme-, køle- og klimaanlæg entreprenører i Canada (HRAC-Canada). HRAC kræver sine medlemmer at foretage relevante handel, brændstof sikkerhed og kommunale licenser som arbejdsskade og ansvarsforsikring. De også en liste over medlemmerne i god stående på en forbruger websted: www.hrac.ca.

-News Canada

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *