- shopping

Cyber Monday kommer – er du klar til årets helt store tilbudsfest?

Du har nok allerede hørt om Cyber Monday, hvis ikke så kan vi fortælle dig, at Cyber Monday er mandagen efter Black Friday, hvor en række webshops verden over rydder lagrene ved at udbyde deres varer på tilbud, der kan konkurrere med selv de mest Black Friday-glade forretninger.

Det er snart Black Friday, og derfor er det også snart Cyber Monday, så nu er spørgsmålet egentlig bare, om du har forberedt dig?

Sådan forbereder du dig til Cyber Monday

Forberedt? Tænker du måske, men der er masser af grund til at forberede sig til årets digitale tilbudsfest. Faktisk bliver de mange tilbud ofte revet hurtigere væk på Cyber Monday, end de gør på Black Friday. Heldigvis er det ikke en svær begivenhed at forberede sig til. Der er nemlig kun tre ting, du skal være opmærksom på inden.

Hvornår åbner webshoppen for tilbuddene?

Det første, du skal finde ud af, er, hvornår de forskellige webshops åbner for deres tilbud. Nogle butikker vælger at starte allerede ved midnat, hvor andre venter til butikkens åbningstid. Hvis du er for sent på den, kan du nå at gå glip af de bedste varer. Hvis du har tænkt dig at handle hos flere webshops, kan det være en god idé at organisere din tid endnu mere.

Et godt trick er at besøge alle de webshops, du har planer om at handle i, i dagene op til udsalget, og gemme URL-adresserne på de forskellige produkter, du gerne vil købe. På den måde har du en liste, du bare skal klikke dig igennem, i stedet for at du skal navigere rundt på de forskellige webshops.

Hvad har du tænkt dig at købe?

Der er mange, der bruger tilbudsdage som Cyber Monday til at handle billige julegaver, da det tit gør dig i stand til at købe meget større julegaver, end hvis du vælger at købe gaverne til fuld pris. Derfor er det en god idé at lave en indkøbsliste inden, så du ved, hvad du leder efter. Når der først bliver åbnet for de mange tilbud, kan det nemlig godt gå rigtig stærkt.

Hvad er dit budget?

Når du først kommer i gang med tilbudsjagten, kan det godt komme til at gå hektisk for sig, og man bliver hurtigt grebet af stemningen. Derfor er det en god idé, hvis du gør dig det klart, hvad dit budget er, inden du går i gang. På den måde kommer du ikke pludselig til at bruge flere penge, end du har råd til.